Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

JESSICA KILROY: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Συμμετέχουν : Δημήτρης Παναγόπουλος, Βαγγέλης Μαρκαντώνης & Δημήτρης Λάμπος.

Η τραγουδοποιός με «την αγγελική φωνή και τις ζεστές, μελωδικές μπαλάντες» που εξέπληξε με το πηγαίο ταλέντο της τον κόσμο που παρακολούθησε την πρώτη, ιδιαίτερα επιτυχημένη εμφάνισή της στο Μπαράκι του Βασίλη, θα εμφανιστεί τη Μεγάλη Πέμπτη, 1η Απριλίου, στο IN VIVO (Χαρ. Τρικούπη 79, Εξάρχεια, τηλ. κρατήσεων 210-3822103) στο δεύτερο και τελευταίο live της στην Ελλάδα.

Μαζί της, φιλικά συμμετέχοντες οι Δημήτρης Παναγόπουλος, Βαγγέλης Μαρκαντώνης  & Δημήτρης Λάμπος.

υ.γ. Μη χάσετε τη συνέντευξη της Jessica στην εκπομπή του Νίκου Γκαραβέλα στο LOVE RADIO 97,5 τη Μεγάλη Δευτέρα στις 10 η ώρα το βράδυ, όπου θα παίξει και ζωντανά μερικά τραγούδια από τους δίσκους της.
—————-
Πληροφορίες: Η Ιρλανδοαμερικανή Jessica Kilroy, αφού έσωσε δάση ως στέλεχος πρώτης γραμμής ομάδας πυρόσβεσης της Μοντάνα, παιδιά στο Μεξικό ως εθελόντρια σε Μ.Κ.Ο. και κάμποσες πονεμένες ψυχές ως θεραπεύτρια στη φύση, αφού ταξίδεψε σχεδόν στο μισό πλανήτη γράφοντας διαρκώς τραγούδια με την κιθάρα της και αφού εξέδωσε μέχρι στιγμής τρεις δίσκους, κέρδισε τέσσερα βραβεία στην Αμερική, χαρακτηρίστηκε ως η «Emmy Lou Harris toy 21ου αιώνα», συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Richie Havens, Darrell Scott, Guy Davis, Walt Michaels κ.α και αφού πλέον είχε έρθει η ώρα για την πρώτη της περιοδεία στην Ευρώπη, αποφάσισε να έρθει και στην Ελλάδα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Jessica Kirloy και απολαύστε δύο τραγούδια σε ζωντανές εκτελέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: